За нас

 

Фирма “ПРАКТИК”ЕООД е създадена през 2005 година и осъществява:

- строително-ремонтни дейности;

- извършва монтаж, демонтаж, ремонт и поддръжка на отоплителни инсталации (парни, газови, електрически, на твърдо и на течно гориво);

- проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции, врати, парапети, огради, оранжерии и други;

- изработка по поръчка на метални изделия;

- търговия на метало- и дървообработващи инструменти и техника, електрически машини, малогабаритни строителни машини, моторни машини, консумативи, бояджийски материали и други;

- обособен сервиз за извършване на ремонтни дейности на електрически и моторни машини.

От 2006 година фирмата преструктурира дейността си и започва извършване на СМР, СРР. От 2008 г. открива производствен цех за изработка и монтаж на метални конструкции и изделия (врати, огради, парапети). В цеха се изработват изделия от ковано желязо и други изделия, съобразно индивидуални поръчки на клиенти.

“ПРАКТИК” ЕООД се утвърждава на регионалния пазар и като контрагент с добра репутация в извършване на СМР и СРР. Изработва проекти за финансиране и извършва консултиране във връзка с изпълнението им. Дружеството е изпълнител на СРР по обществени поръчки, финансирани от Държавен фонд Земеделие, обществени поръчки по програма за енергийна ефективност (саниране, изграждане на детски площадки и спортни съоръжения, за които фирмата е лицензирана), както и на строително-ремонтни дейности, възложени от контрагенти.

Дружеството разполага със съответен квалифициран персонал, собствена техника и собствена търговска и ремонтна база.

Дружеството е официален дистрибутор на стоките на водещи фирми в България като "БГ Терм" (продукти за парни, газови и ел.инсталации), "КАММАРТОН България" (консумативи), "НИНАХИМ" (бояджийски материали) и други.

Фирмата е вписана в регистъра на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор с регистрационен номер Р061. Сертифицирана е по ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 и е член на Камарата на строителите в България.